wouter en susan-9810.jpg

Ga je trouwen? Dan wil je natuurlijk geweldige foto's om voor altijd een mooie herinnering te houden aan deze feestelijke dag. Die maak ik graag voor je! Hieronder een aantal voorbeeldfoto's van verschillende bruiloften om een indruk te geven van mijn stijl. Bekijk ook even mijn portfolio voor de complete wedding stories.

En wie weet, mag ik ook jouw bruiloft fotografen!

Getting ready for the big day

Het liefst leg ik een bruiloft van het begin tot het eind vast. En de dag begint natuurlijk met kapper, visagie en de kleding. Ik fotografeer in reportagestijl dat wil zeggen dat ik nauwelijks regiseer, gewoon aanwezig ben en mooie, leuke momenten vastleg. Bijvoorbeeld de blik van je kleine bruidsmeisje als je net je bruidsjurk aan hebt of een mooie close-up tijdens het aanbrengen van je make-up.

Details en sfeer

Gedurende de bruiloft maak ik ook veel foto's van de details, aankleding en de sfeer. Denk aan de bloemen, ringen, sierraden, catering, gedekte tafels, trouwuitnodigingen, trouwringen aankleding enzovoort, kledingdetails, schoenen alles waar je van tevoren goed overna hebt gedacht en speciaal voor je is

tijdens je trouwdag.

Mooie momenten

Leuke, echte momenten tijdens de trouwdag. ik zie ze en leg ze vast!

Very important guests

Vrienden, familie iedereen die je dierbaar is komt voor op de foto's. Zowel individuele portretten als spontane groepsfoto's. 

Het bruidspaar

Wil je graag mooie foto's van jullie samen? Natuurlijk neem ik jullie mee tijdens een leuke fotoshoot met mooie, spontane foto's als resultaat.

bruidsfotograaf haarlem-9772.jpg

wedding

stories

MakeMyPhoto

Kerckwervelaan 44

2343 PE Oegstgeest

 KvK: 08182932

Specialisaties

Promotiefotograaf

 Bruidsfotograaf

Zwangerschapsfotografie

Geboortefotografie

Baby, kids en familiefotografie

Portretfotografie

Contact@makemyphoto.nl

0627224470

For those special moments in life

© 2017 door Ingrid Timmermans

trouwfotograaf-107