top of page

Ben je zwanger en wil je een prachtige herinnering aan jouw zwangerschap? Doe dan een zwangerschapsfotoshoot.

Wat kun je verwachten?
Er zijn ontelbare manieren om je zwangerschap vast te leggen. Dus ter voorbereiding vraag ik altijd wat input van jou: bedenk van tevoren past bij jouw persoonlijkheid en stijl. Kies je voor foto's op een mooie buitenlocatie of in studiosetting? Wil je iets dat past bij het seizoen dat je zwanger bent? Welke kleding en styling spreekt je aan?  Met partner en/of met kinderen? Uiteraard denk ik graag met je mee en geef stylingadvies. Tijdens de fotoshoot krijg je van mij tips en aanwijzingen. Samen maken we die foto's die jij graag wil!
 

Vast basistarief zwangerschapsfotoshoot

Opnamekosten van de fotoshoot zijn 39 euro. Hiervoor gaan we een fotoshoot doen in ongeveer 1,5 a 2 uur tijd. Verschillende settings, belichtingen en outfits zijn mogelijk. Je ontvangt jouw favoriete foto na afloop als een groot digitaal bestand. Uiteraard is het mogelijk de overige foto's bij te bestellen.

Nabestellen foto's

U ontvangt de foto's in hoge resolutie en professioneel nabewerkt in zowel kleur als zwartwit.

Pakket 1 (5 foto's): 75 euro,

Pakket 2 (15 foto's): 105 euro

Pakket 3 (hele serie): 125 euro

Negen maanden fotoshoot

Wil je een fotoserie waarin je je buik ziet groeien. Doe dan de 'negen maanden fotoshoot'. Hierin spreken we iedere maand af voor om je groeiende buik vast te leggen. Je ontvangt alle afzonderlijke foto's en natuurlijk het eindresultaat: alle foto's samengevoegd in 1 beeld waarin je prachtig je groeiende buik kunt zien. De laatste foto is natuurlijk met baby. Een fantastische herinnering aan je zwangerschap!

Prijs: 35 euro per keer.

Please reload

bottom of page