top of page

Huwelijksreportage basis

€ 875

- Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

- 8 uur fotografie
- Een fotoserie van de hoogtepunten van jullie dag op muziek, om te delen met familie en vrienden.
  Deze ontvang je de dag na de bruiloft.
- Twee weken na de bruiloft ontvang alle foto’s, professioneel bewerkt (verschillende opties in de
  nabewerking mogelijk afhankelijk van jullie voorkeur).

Het is mogelijk deze basisprijs uit te breiden met de extra opties hieronder.

Fotoreportage door twee fotografen

€ 250

Die ene foto waarbij je in je prachtige jurk komt aanlopen en alle hoofden naar jou zijn gedraaid en tegelijkertijd de 'priceless' blik in de ogen van je aanstaande en je dierbaren in de zaal. Het gebeurt allemaal in enkele seconden. Met twee fotografen kun je de aaneenschakeling van de mooie, emotionele momenten natuurlijk nog completer vastleggen. Dit voor de meerprijs van 250 euro.

Bruiloftsfilm (zonder fotografie)

€ 425

Wil je naast foto’s ook een mooie herinnering in de vorm van een filmpje? Dan kun je er ook voor kiezen om mij in te huren als videograaf en maak dan een bioscoopachtig filmpje van ongeveer 7 minuten met de hoogtepunten van jullie dag. Dit is een totaalprijs van 425 euro.

Ontwerp fotoboek

€ 225

Het ontwerp van een prachtig trouwalbum van jullie bruiloft. De prijs is exclusief de drukkosten van het boek. Er zijn diverse keuzes te maken in soort papier, formaat, soort kaft en bewaardoos. Graag laat ik jullie de opties zien.

Feest

€ 55 per uur

Wil je alle leuke stukjes en speeches tijdens het feest ook hebben vastgelegd, dan kost dit 45 euro per uur extra. Het eerste uurtje van het feest blijf ik in ieder geval dit zit bij de basisprijs inbegrepen.

Please reload

Zoek je een fotograaf of videograaf om jullie bruiloft vast te leggen? Dat doe ik graag voor je zodat jullie een fantastische herinnering blijven houden aan deze dag.

 

 

bottom of page