top of page
  • MakeMyPhoto

'A day in a life-fotoshoot' van je baby

Bijgewerkt op: 9 feb. 2020

Mijn ervaring is dat je mooie foto's van een baby kunt maken als de baby zich veilig en comfortabel voelt. Daarom fotografeer ik het liefste babies in hun eigen huiselijke omgeving waarbij ze alle liefde en aandacht krijgen van papa en mama. Ik merkte dat ik het supermooi vind om babys te fotograferen toen ik zelf moeder werd. Mijn zoontjes hebben dan ook 'vrij veel' foto's babyfoto's. De mooiste foto's gemaakt tijdens 'speel, slaap, badder- en knuffelmomenten'.


Tijdens een day in a life fotoshoot leg ik de momenten vast zoals baby in bad, knuffelen op de bank, voeden, spelen. Deze fotoshoot is geschikt voor de hele kleintjes maar ook voor baby's die al wat ouder zijn. Bij deze een compilatie van beelden die ik zo in de loop der jaren heb gemaakt.

bottom of page