top of page
  • MakeMyPhoto

Hennaparty

Samen met mijn collega fotograaf van Your life our lens, mochten wij een hennaparty vastleggen in Limbug. Deze keer ben ik aanwezig als videograaf. Maar tussen de bedrijven door heb ik ook een paar foto's gemaakt van de prachtige details die altijd zien zijn bij Hennaparty's.


De 21-jarige bruid mag niet herkenbaar in beeld, maar neem van mij aan, ze zag er enorm geweldig uit. Haar, makeup en bruidskleding en styling wordt verzorgd door een 'Ziana' een dame die de hele dag aanwezig is bij de bruid en zorgt dat het haar aan niets ontbreekt.


Tijdens de avond wordt er natuurlijk henna gezet, waarbij de bruid op een speciaal mooi bankje zit, er wordt gedansd, gezongen (de muziek knalt uit de boxen), lekker gegeten een hoop gestressed (haha ja dat ook) en soms wordt er ook een traantje gelaten. De bruid gaat namelijk na de bruiloft het ouderlijk huis verlaten. Het is een avond voor de vrouwen maar de bruidegom komt tijdens het feest ook even langs waarbij het paar uitbundig wordt toegezongen.


Wat was het leuk om dit mee te maken! Hoewel na zes uur hennaparty de vermoeidheid wel een beetje toeslaat van alle indrukken geeft het me ook altijd heel veel energie omdat ik weet dat mn geheugenkaart weer volstaat met veel mooie beelden.bottom of page