top of page
  • MakeMyPhoto

Natalia en Arthur trouwen in Oegstgeest

Bijgewerkt op: 24 jan. 2021

Yes! Een keer een bruiloft in mijn eigen woonplaats Oegstgeest. Het statige gemeentehuis heb ik tot nu toe alleen van binnen gezien toen ik mijn paspoort moest verlengen. Ik ben iets eerder om alvast een kijkje te nemen naar de omgeving en word spontaan binnengeroepen door de gastvrouw van het gemeentehuis die me direct de trouwzaal laat zien. Een erg mooie, sfeervolle ruimte. Snel ga ik weer naar buiten om het echtpaar op te wachten. En just in time want daar komen Arthur en Natalia net aan. De Nederland-Russissche trouwerij wordt gevierd in een klein gezelschap met een videoverbinding naar de familie in Rusland. Maar dat maakt het er zeker niet minder mooi en gezellig om.


Na de ceremonie, geleid door de trouwambtenaar die een goede bekende is van het bruidspaar, gaan we foto's maken onder het genot van twee flesjes champagne. Eerst in kasteel Endegeest, vervolgens naar de oerhollandse molens en daarna naar kasteel Poelgeest.