top of page
  • MakeMyPhoto

Nelleke en Ernst trouwen in Almere

Midden in de tweede coronagolf besluiten Nelleke en Ernst te trouwen! Het feest met alles erop en eraan komt dan later wel vinden ze. Er zijn welgeteld zeven gasten die dan in ieder geval allemaal wel eersterangs kunnen zitten. Ook de zus van Nelleke die met haar gezin in Parijs woont, volgt alles via de livestream in de trouwzaal. Goed geregeld!


De trouwzaal in Almere waar het huwelijk plaatsvindt, heeft net een nieuwe look gekregen. Een geel tapijt met gele stoelen voor het publiek, het trouwpaar zit op rood/oranje achtige stoelen met daarachter goudkleurige muren. Heel laten we zeggen 'niet alledaags'. Het staat in ieder geval goed bij de vrolijke roodwitte bruidsjurk van Nelleke.


De ceremonie begint en Jelka, het tweejarig dochtertje stuitert in het rond. Trouwambtenaar Annemarie was hier al op voorbereid en zorgt voor een lekker 'go with the flow' sfeertje. Vlak voor het ja-woord zegt Jelka ineens 'Ik verklaar u man en vrouw' tot grote hilariteit van alle aanwezigen waarop ze van de trouwambtenaar de hamer krijgt en 'pats' jahoor ze zijn nu echt getrouwd. Go Jelka! Goed verhaal. Rem, nog geen 1 jaar oud en het kleine broertje van Jelka, observeert alles rustig vanuit zijn Stokkestoel.


Na de ceremonie gaan we een paar foto's maken op het plein voor het stadhuis. Daarna gaan we terug naar huis waar de bruidstaart wacht en lekkere broodjes worden bezorgd. Vervolgens neem ik het bruidspaar nog even mee naar de dijk om een paar foto's te maken als afsluiter. Het was weer een topdag.Als je dan toch een mondkapje moet dragen dan maar volledig in stijl :)bottom of page