top of page
  • MakeMyPhoto

Riek en Ruud trouwen in Rotterdam

Je bent nooit te oud voor de liefde! En dat bewijzen Riek en Ruud maar weer eens die op 82-jarige leefdtijd elkaar gevonden hebben en gaan trouwen. Wat een stralend bruidspaar!


De trouwerij is in Lommerijk in Rotterdam, een mooi gelegen locatie aan het water in hartje Rotterdam. Riek en Ruud worden hier opgewacht door de familie, van de 70 mensen zijn er nu 30 gasten aanwezig geheel in lijn met de laatste corona maatregelen. Een spandoek 'hulde aan het bruidspaar' komen we tegen onderweg naar de ceremoniezaal. Leuke actie van wat vrienden / kennissen van het paar. We lopen met zn allen naar de terraszaal waar iedereen plaatsneemt. Vlak voor de ceremonie ohjee..., Riek komt erachter dat ze toch iets cruciaals vergeten zijn mee te nemen. Iets wat al weken klaar lag op de kast. Inderdaad... de trouwringen! Wat nu! Terugrijden is geen optie. Dan schiet kleindochter te hulp en leent haar eigen trouwring uit. Gelukkig ziet iedereen hiervan al snel de humor in. De ringen worden dus gewoon zoals plan gebracht door achterkleinkinderen Liam van een half jaar en zijn neefjes.


Na de ceremonie vol grappige en mooie momenten was het tijd voor een heerlijke taart, speeches en cadeau's. Daarna neem ik de newly weds mee naar buiten voor een korte fotoshoot. Lekker rustig aan op deze laatste mooie nazomerdag. Vervolgens doen we een (coronaproof) fotoshoot met de rest van de familie. Na het diner word er een grand dessert binnengebracht. Ruud en Riet dansen samen op het vrolijke 'Everything' van Micheal Buble, de tranen springen menigeen in de ogen, dit is dan ook erg aandoenlijk. Na dit alles neem ik afscheid en ga weer naar huis. Wat een topmiddag!




bottom of page