top of page
  • MakeMyPhoto

Phuong & Mark trouwen in Midden-Beemster

Bijgewerkt op: 3 mrt. 2021

Whoehoe! Ik mag de bruiloft fotograferen van Mark en Phuong in het mooie Noord-Holland. Mijn dag begint bij het ouderlijk huis van de bruidegom. Het huis is feestelijk versierd, en buiten is het 33 graden. Respect voor Mark die in zijn driedelig pak de hitte trotseert! Eenmaal Phong - die er echt prachtig uitziet- in zijn armen gesloten gaan we op weg naar het stadhuis van Purmerend. Vanwege corona mag ik niet aanwezig zijn tijdens de ceremonie - echt een straf voor een fotograaf maar natuurlijk heb ik hier begrip voor. Gelukkig krijg ik ter plekke toch nog toestemming om het paar in de trouwzaal te fotograferen voordat de ceremonie begint. Na de ceremonie is er nog een kwartiertje over voor de bruidsreportage (Langer wil je het in deze hitte ook niet maken!). Vervolgens wordt het feestje in huiseliljke kring verder gevierd met een klein gezelschap. De tuin ziet er prachtig uit dus gaan we nog even aan de slag met een paar foto's van het bruidspaar. Na de bruidstaart en de familiefoto's is het voor mij weer tijd om naar huis te gaan. Dezelfde avond begin ik nog aan de 'preview' zodat het paar de volgende ochtend al kan terugkijken op hoe geslaagd alles was.


Hieronder een kleine impressie: klik op de foto's voor een uitvergroting.


bottom of page