top of page

Er zijn veel manieren om je zwangerschap vast te leggen. Dus ter voorbereiding vraag ik altijd wat input van jou: bedenk van tevoren past bij jouw persoonlijkheid en stijl. Niets hoeft, alles mag! Kies je voor foto's op een mooie buitenlocatie of in studiosetting? Wil je iets dat past bij het seizoen dat je zwanger bent? Welke kleding en styling spreekt je aan?  Met partner en/of met kinderen? Uiteraard denk ik graag met je mee en geef stylingadvies. Tijdens de fotoshoot geef ik je tips en aanwijzingen. Samen maken we die foto's die jij graag wil!

Vast basistarief zwangerschapsfotoshoot

De opnamekosten van de fotoshoot zijn 39 euro. Hiervoor gaan we een fotoshoot doen in ongeveer 1,5 a 2 uur. Verschillende settings, belichtingen en outfits zijn mogelijk. Na de shoot zet ik de mooiste fot's voor je klaar in een online gallery waar alleen jij toegang tot hebt.

Nabestellen foto's

Na het bekijken van de online gallery kun je de foto's in drie pakketten bestellen als grote digitale bestanden.

Pakket 1 (5 foto's): 75 euro,

Pakket 2 (15 foto's): 105 euro

Pakket 3 (hele serie): 150 euro

Negen maanden fotoshoot

Wil je een fotoserie waarin je je buik ziet groeien. Doe dan de 'negen maanden fotoshoot'. Hierin spreken we iedere maand af voor om je groeiende buik vast te leggen. Je ontvangt alle afzonderlijke foto's en natuurlijk het eindresultaat: alle foto's samengevoegd in 1 beeld waarin je prachtig je groeiende buik kunt zien. De laatste foto is natuurlijk met baby. Een fantastische herinnering aan je zwangerschap!

Prijs: 45 euro per keer.

Please reload

bottom of page