wouter en susan-9810.jpg

Ga je trouwen? Dan wil je natuurlijk prachtige foto's om voor altijd een mooie herinnering te houden aan deze speciale dag. Die maak ik graag voor je! Hieronder meer over mijn fotografiestijl met voorbeelden van verschillende bruiloften die ik heb mogen fotograferen. Bekijk ook even mijn portfolio voor de complete wedding stories. En wie weet, mag ik ook jullie bruiloft vastleggen! Dat zou ik fantastisch vinden :)

In het moment

Tijdens de voorbereiding, ceremonie, receptie en borrel ben ik onopvallend aanwezig op de juiste plek op het juiste moment. Ik ben daarbij steeds aan het anticiperen op die spontane lach, mooie blik, reacties, grappige situaties en interacties. De foto’s vertellen het verhaal van jullie bruiloft waarin het draait om jullie beleving en emoties en die van je gasten. Om nog vele jaren van na te genieten!

Wanneer je jurk perfect in de ruimte past!

First dance onder toeziend oog van een prachtige oude meester @ Oude stadhuis, Den Haag

Wanneer je jurk perfect in de ruimte past!

1/19

Natuurlijke, spontane foto's

Gedurende de hele bruiloft maak ik mooie foto's van jullie samen zonder dat het geposeerde momenten zijn. En als het tijd is voor de 'officiele' fotoshoot van jullie als prachtig bruidspaar, dan neem ik meer de regie in handen maar zorg ervoor dat het er spontaan uitziet. Ik geef je de aanwijzigen die nodig zijn om die mooie romantische, spontane of dromerige beelden van jullie te maken. 

Bruidsreportage in landgoed Clingendael

1/15

Lekker losjes

Voor alle familie en vrienden is jullie trouwdag ook een fantastische dag. En iedereen wil met natuurlijk jullie op de foto. Superleuk om naast de meer traditionele rijtjesfoto's (ook) wat funfoto's te maken.

Inner joke :)

'Tunnel of love'
'Tunnel of love'

Inner joke :)

1/11

Aandacht voor details

Natuurlijk maak ik ook mooie foto's van de decoratie zoals bloemen, mooi gedekte tafels, ringen, trouwuitnodiging, de bruidstaart, prachtige kapsels en details in de kleding zoals stropdassen, manchetknopen enzvoort, kortom: alles wat je bruiloft zo speciaal maakt.

detail-1
detail-1

1/2

Fijne nabewerking

Ik besteed altijd veel tijd en aandacht aan een mooie nabewerking van de foto's. Ongeachte de soort nabewerking, mijn foto's hebben frisse, heldere kleuren waarbij de huidtinten mooi uitkomen. Uit de nabewerking kun je kiezen uit een zomerse, warme glow in de foto's of meer romantische pasteltinten. Foto's waarbij het echt mooi is maak ik naast de kleurenversie ook 'classic' zwart-wit.

Benieuwd naar meer?

bruidsfotograaf haarlem-9772.jpg

wedding

stories

ingrid-5737_klein.jpg
  • Instagram

Seizoen 2021/2022

Iedere bruiloft is uniek, daarom vind ik het niet alleen heel leuk maar ook een grote eer als ik deze mag vastleggen. Ik hoor graag alles over jullie dag! Check hier of jullie datum nog beschikbaar is!