wouter en susan-9810.jpg

Ga je trouwen? Dan wil je natuurlijk prachtige foto's om voor altijd een mooie herinnering te houden aan deze speciale dag. Die maak ik graag voor je! Hieronder meer over mijn fotografiestijl met voorbeelden van verschillende bruiloften die ik heb mogen fotograferen. Bekijk ook even mijn portfolio voor de complete wedding stories. En wie weet, mag ik ook jullie bruiloft vastleggen! Dat zou ik fantastisch vinden :)

In het moment

Tijdens de voorbereiding, ceremonie, receptie en borrel ben ik onopvallend aanwezig op de juiste plek op het juiste moment. Ik ben daarbij steeds aan het anticiperen op die spontane lach, mooie blik, reacties, grappige situaties, interacties en emoties. De foto’s vertellen het verhaal van jullie bruiloft. Je zult me dus nooit willekeurig in het rond foto's zien maken, bijvoorbeeld wanneer je net een hap van je taart neemt.

Natuurlijke, spontane foto's

 Tijdens de shoot van jullie als stralend bruidspaar neem ik wat meer regie in handen en zorg voor leuke, creatieve ideeen. Ik geef hierbij je de aanwijzingen die nodig zijn om die mooie, spontane, grappige en romantische beelden van jullie te maken. 

1/5

Lekker losjes

Voor alle familie en vrienden is jullie trouwdag ook een fantastische dag. Ik zorg dat alle gasten zoals familie, bruidskindjes, getuigen, ceremoniemeesters en vrienden lekker ontspannen en blij op de foto staan. Naast de keurige familieshots vind ik het leuk om groepsfoto's wat speelser aan te pakken.

Aandacht voor details

Natuurlijk maak ik ook mooie foto's van de decoratie zoals bloemen, mooi gedekte tafels, ringen, trouwuitnodiging, de bruidstaart, prachtige kapsels en details in de kleding zoals stropdassen, manchetknopen enzvoort, kortom: alles wat je bruiloft zo speciaal maakt.

1/4

Fijne nabewerking

Ik besteed altijd veel tijd en aandacht aan een mooie nabewerking van de foto's. Hiermee kun je de foto's zo'n mooie touch geven! Ongeachte de soort nabewerking, mijn foto's hebben  frisse, heldere kleuren waarbij de huidtinten mooi uitkomen. Uit de nabewerking kun je kiezen uit een zomerse, warme glow in de foto's of meer romantische pasteltinten. Foto's waarbij het echt mooi is maak ik naast de kleurenversie ook 'classic' zwart-wit. Zie hieronder enkele voorbeelden (slide om het verschil te zien) en kies je favoriet!

Benieuwd naar meer?

bruidsfotograaf haarlem-9772.jpg

wedding

stories

ingrid-5737_klein.jpg
  • Instagram

Seizoen 2021/2022

Neem vrijblijvend contact op of jullie datum nog beschikbaar is. De Corona inhaalslag komt er aan dus verstandig om je fotograaf vast te boeken. Check hier of jullie datum nog beschikbaar is!

MakeMyPhoto

Kerckwervelaan 44

2343 PE Oegstgeest

 KvK: 08182932

Specialisaties

Promotiefotograaf

 Bruidsfotograaf

Zwangerschapsfotografie

Geboortefotografie

Baby, kids en familiefotografie

Portretfotografie

Contact@makemyphoto.nl

0627224470

For those special moments in life

© 2017 door Ingrid Timmermans