top of page
Trouwen in Leiden-0811.jpg

Ga je trouwen? Dan wil je natuurlijk prachtige foto's om voor altijd een mooie herinnering te houden aan deze speciale dag. Die maak ik graag voor je! Hieronder meer over mijn fotografiestijl met voorbeelden van verschillende bruiloften die ik heb mogen fotograferen. In mijn blog vind je hele series. En wie weet, mag ik ook jullie bruiloft vastleggen! Dat zou ik fantastisch vinden :)

In het moment

Hier zie je een aantal foto's waarbij ik niets heb geregiseerd en 'in het moment' gemaakt zijn. Ik vind dit soort beelden mooi omdat ze het meest authentiek zijn. De foto’s draaien om jullie beleving en emoties en die van je gasten. Dus houd vooral niet de camera in de gaten.

Mooie mix van
classic & spontane foto's

De fotoshoot met het bruidspaar wordt een leuke mix van mooie tijdloze foto's samen maar zeker ook wat 'losse, dynamische' foto's waar meer beweging in zit. Wees niet bang voor geforceerde, ingewikkelde poses en neplachjes, maar gewoon leuke foto's waar je jezelf in herkent. Natuurlijk geef ik tips en aanwijzingen mochten deze nodig zijn.

Details en sfeer

Natuurlijk maak ik ook mooie foto's van de sfeer en details op jullie dag zoals: de trouwringen, decoratie, bloemen, mooi gedekte tafels, de trouwlocatie,  trouwuitnodiging, de bruidstaart enzvoort, kortom: alles wat je bruiloft zo speciaal maakt. Deze foto's zijn ook een hele mooie

aanvulling op alle foto's van de mensen en staan geweldig in het trouwalbum.

Groepsfoto's

Sommige dingen gebeuren nou eenmaal niet vanzelf zoals een groepsfoto met 50 man. Daarom zijn er ook delen tijdens de bruiloft waarbij ik wel regiseer zoals het moment waarop jullie elkaar voor het eerst zien in bruidskleding, de fotoshoot van jullie samen en de groepsfoto's. Maar een 'spontaan' moment kun je ook regisseren zonder dat het er geposeerd uitziet.

Black & white

Qua nabewerking houd ik het zo naturel mogelijk: frisse, heldere kleuren waarbij de huidtinten mooi uitkomen.

Ook krijg je altijd een aantal foto's in classic zwart-wit.

Partyfoto's

Sluiten jullie de de bruiloft af met een knallend feest? Dan zijn sfeervolle partyfoto's echt leuk om ook te hebben! Tijd voor ontspanning, iedereen gaat lekker los dus de perfecte gelegenheid voor mij om geweldige foto's te maken. Ook een mooi moment om foto's met je vriendengroep te maken.

Nachtfoto

Bekijk mijn trouwalbums

Check of jouw trouwdatum nog beschikbaar is

Prijzen en pakketten

bottom of page